* In januari 2024 is de zuivelkeuken uitgebreid zodat we wat sneller kunnen werken. Erik en Annet maken op maandag ruim 300 liter zuivel klaar in flessen en bakjes. In de zomer is het ruim 500 liter wat we maken dus vandaar de uitbreiding van een tweede ketel en een groter ruimte.

 

* vanaf 1 januari leveren we ook bij Het Streekhuus in Hardenberg. Daar kun je onze diverse soorten Yoghurt en Hangop kopen.

 

* In november 2022 is er een groter "winkeltje gekomen. De ruimte werd te klein. een grotere koelkast met ons eigen heerlijke verse zuivel en in april hopen we een nieuwe machine neer te zetten....later hierover meer.

 

*in april 2023 hebben we een ijstap gekregen. Hiermee tap je zelf je eigen ijsje van verse melk en dat proef je.

er zijn heel veel ijsjes verkocht en we hebben heel veel mooie reacties gekregen.

Zeker de moeite waard om te komen proeven en een ijsje kost bij ons maar € 2,00. je kunt kiezen of je een hoorntje of een bakje wil.

 

* In september 2023 hebben we besloten om de openingstijden aan te passen...de druk van 7 dagen in de week open werd te hoog. Zondag, maandag en dinsdag zijn onze productie dagen voor de zuivel en het geeft meer rust als we die dagen het grootste gedeelte dicht zijn. Dus vanaf 1 oktober tot 1 april zijn we van dinsdag tot zaterdag geopend tussen 9.00 en 18.00 uur.

En van 1 april tot 1 oktober 7 dagen per week van 8.30-20.30.

 

* Het kan soms zijn dat je voor een gesloten deur komt, check altijd de facebook pagina voor een update want ook wij hebben af en toe een vrije dag of vakantie.