VAKANTIE 2024

We zijn gesloten ivm vakantie  27 juni t/m 3 juli en 23 t/m 29 september.

 

1 juni 2024 

Nieuws!

Vanaf 1 juni zijn we op zondag gesloten. De aanhoudende drukte 7 dagen per week vergt teveel van ons. het besluit was niet makkelijk. maar zondag is de enige dag dat we samen wat kunnen ondernemen of gewoon lekker genieten van de rust. Alle andere dagen zijn we druk met de zuivel en de winkel en natuurlijk het bedrijf.

we zijn nu wel zaterdag tot 20 uur geopend ipv 18 uur.

 

 

*UPdate 1 april!!

vanaf vandaag staat de ijsmachine er weer en zijn ook de openingstijden gewijzigd en zijn we weer 7 dagen per week open.

kijk bij openingstijden welk tijdstip we open en dicht gaan.

 

*NIEUWS!!

Zaterdag 30 maart tussen 11-16 uur houden we de opening van het ijsseizoen.

De koffie staat klaar en natuurlijk ranja voor de kinderen. 

je kunt een kijkje nemen in de stal, er is een puzzeltocht voor jong en oud, we bakken hamburgers, eitjes en natuurlijk 

is er een proeverij van onze prducten.

Een springkussen en een zandbak voor de kinderen en er zijn dames die gaan schminken. er liggen kleurplaten

klaar. Kortom een leuk dagje uit voor jong en oud. graag de hond thuislaten.

tot zaterdag 30 maart.

 

* In januari 2024 is de zuivelkeuken uitgebreid zodat we wat sneller kunnen werken. Erik en Annet maken op maandag ruim 300 liter zuivel klaar in flessen en bakjes. In de zomer is het ruim 500 liter wat we maken dus vandaar de uitbreiding van een tweede ketel en een groter ruimte.

 

* vanaf 1 januari leveren we ook bij Het Streekhuus in Hardenberg. Daar kun je onze diverse soorten Yoghurt en Hangop kopen.

 

* In november 2022 is er een groter "winkeltje gekomen. De ruimte werd te klein. een grotere koelkast met ons eigen heerlijke verse zuivel en in april hopen we een nieuwe machine neer te zetten....later hierover meer.

 

*in april 2023 hebben we een ijstap gekregen. Hiermee tap je zelf je eigen ijsje van verse melk en dat proef je.

er zijn heel veel ijsjes verkocht en we hebben heel veel mooie reacties gekregen.

Zeker de moeite waard om te komen proeven en een ijsje kost bij ons maar € 2,00. je kunt kiezen of je een hoorntje of een bakje wil.

 

* In september 2023 hebben we besloten om de openingstijden aan te passen...de druk van 7 dagen in de week open werd te hoog. Zondag, maandag en dinsdag zijn onze productie dagen voor de zuivel en het geeft meer rust als we die dagen het grootste gedeelte dicht zijn. Dus vanaf 1 oktober tot 1 april zijn we van dinsdag tot zaterdag geopend tussen 9.00 en 18.00 uur.

En van 1 april tot 1 oktober zijn we 7 dagen geopend. ma t/m vrij 8.30-20.00 uur, zaterdag 8.30-18.00 uur en zondag van 13.00 tot 18.00 uur.

 

* Het kan soms zijn dat je voor een gesloten deur komt, check altijd de facebook pagina voor een update want ook wij hebben af en toe een vrije dag of vakantie.