Melktap de Fleckiehoeve

 

 

Ons melkveebedrijf is gelegen midden tussen vele campings. We kregen veel mensen op ons erf die graag wat melk wilden kopen en na lang beraad toch besloten om een Melktap aan te schaffen.

Dus nu hebben we elke dag verse melk!!

 

Vanaf het begin zijn we zeer tevreden en nog elke week ontvangen we weer nieuwe klanten die ook ontdekken hoe heerlijk onze melk smaakt. 

Rauwe melk is niet alleen lekker maar ook nog heel gezond. Natuurlijk wordt het tegendeel verteld, maar het bewijs is duidelijk. Rauwe melk komt rechtstreeks uit het uier van de koe en is niet verhit of op enige andere manier verwerkt. Het bevat natuurlijke antilichamen, eiwitten en natuurlijke bacteriën. 

Het grootste gezondheid voordeel van rauwe melk is het positieve effect op het voorkomen van eczeem, astma en allergieën. Ook heeft het een positief effect op het immuunsysteem en de darmflora.

Rauwe melk bevat veel essentiële voedingstoffen waaronder hoogwaardige eiwitten, calcium, fosfor, vit. B en B12. 

 

In allerlei landen wordt de consumptie van rauwe melk belemmerd door het effect van de westerse leefstijl, maar juist daardoor komen we te weinig in aanraking met voldoende bacteriën die allerlei "darmziektes" kunnen voorkomen. Dus eigenlijk is rauwe melk drinken al vanaf jonge leeftijd een belangrijke bijdrage aan het gezond opgroeien zonder allergieën.

We raden aan om kinderen onder de 9 maand, zwangere vrouwen en mensen met darmproblemen de melk eerst te verhitten tot 85 graden.

 

Maar naast dat het gezond is, is het bovenal erg lekker...nieuwsgierig geworden?  Kom proeven!! 

De automaat werkt met gepast muntgeld en ook kan er contactloos betaald worden met de pin. De beschrijving vind je op de machine.

De melk is €1,00 per liter en een plasic fles is € 0,75, deze kan je iedere keer schoonmaken en hergebruiken.

Natuurlijk kan je zelf een schone fles meebrengen.

 

 

 

 

De  Fleckiehoeve

Rheezerweg 115

7795 DB Diffelen.

0652181045